maanantai 19. joulukuuta 2011

Viikon näpräys...

Jatketaan vielä aiheella seinien sisään... Me olemme päättäneet, että ykköstelkkari laitetaan yhdistettyyn työ-/vierashuoneeseen. Telkkari halutaan seinälle ja alle laitetaan matala kaluste tallentavalle digiboxille ja vahvistimelle. Emme kuitenkaan halua, että johdot roikkuvat tv:n ja tason välissä vapaana. Ajatusta on haudottu pitkin projektin edistymistä ja mietitty miten johdot saataisiin sukeltamaan seinän sisällä seinän alareunasta tv:n taakse. Väliseinien perusrunko on leveydeltään vain 66 mm. Tässä tilassa ei kauheasti viemäri tai muilla putkilla 90-asteen kurveja tehdä...

Lopulta päädyin halkaisemaan 110 mm:n viemäriputken ja sahasin sille puoliympyrän mallisen kannen ja pohjan vanerista. Putken sprayasin sisäpinnaltaan valkoiseksi. Tulevan telkkarin puoleiseen seinään porasin rasiaporalla reiät ylös ja alas ja putken kiinnitin seinärungon väliin. Ja kun näpräyksen makuun oli päästy, niin vedin vielä putkitukset johtokourun alaosasta huoneen molempien takanurkkien kattoon mahdollisia takakaiuttimia silmällä pitäen. (Toni)


Ylemmässä kuvassa rungon sisään jäävät johtokouru ja kaiutinputkitukset. Alemmassa kuvassa sama kohta tulevan telkkarin puolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti