maanantai 19. syyskuuta 2011

Sisustussuunnittelua nyt jo!

Eihän tämä todellakaan vielä ole aiheellista, mutta mitä väliä?!
Minä en osaa niinkään ottaa kantaa kiinteiden rakennusmateriaalien valintaan, koska ne vaativat teknistä tietoa..Joten pidättäydyn suosiolla ihan vaan omassa mielipuuhassani eli sisustamisessa! Tosin, olinhan mukana valitsemassa ulkoverhouslautaa, ikkunoita ja sisä-ja ulko -ovia...mutta näissä "valintatilaisuuksissa" perustelin omia henkilökohtaisia suosikkejani puhtaasti ulkonäkösyistä en niinkään niiden teknisten ominaisuuksien takia!
-S

Tässä joka tapauksessa muutama herkku, jotka valkkaisin meille uuteen kotiin. Kuvat Habitaresta ja kaiken lisäksi vielä minun ottamia...Pahoitteluni kuvalaadusta....

 Kyseessä Kaanin Jazz-tuolit nahkaverhoilulla. Mun henkilökohtainen mielipide täydellisestä ruokailupöydän tuolista olisi tuo musta nahkaverhoilu tuon valkoisen tuolin rungolla...Ai, että näyttäisi hyvältä ja sopisi tyyliin kuin nenä päähän!

Toinen "herkku" oli myös Kaanin valikoimassa ja ymmärtääkseni aika uusikin tuote eli tällaiset ruutunahkaiset rahit. Hitsiläinen, että oli tyylikäät! Näitä raheja oli eri kokoisia ja värivaihtoehtojakin löytyi useita.
Tämä kuvanlaatu ei anna oikeutta tuotteelle ja valokin oli yhtä hämärä kuin kuvaajakin :)
Luonnossa kuitenkin todelliset namit ja mihin tilaan vain! Saunajakkaroiksi en suosittelisi, mutta järjenkäyttö sallittu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti