sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Nyt tätä tekstiä tulee lisää!

Sain viikonloppuna rakkaalta ystävältäni palautetta blogin suhteen; pitää kirjottaa useammin ja joskus kuulemma minunkin(?!) Mitä lie tarkoitti ;) Nyt joka tapauksessa ryhdistäydyn ja lupaan itsellenikin
löytää itseni täältä useammin!
Minä en todellakaan osaa mitään teknistä-rakennusläppää tänne rustata, vaan höpisen omiani ja Toni hoitakoon "asialliset"asiat :)

Tällä kertaa ajattelin laittaa muutaman kaukaisen haaveen tänne,jotka saivat vahvistusta kun näin ne livenä Habitaressa. Kyllä, tein irtioton viikonloppuna ja lähdin totaalisen yksin ajelemaan Helsinkiin, päämääränä tämän vuotiset sisustusmessut. Seurakseni sain mitä mahtavimman naisen ja mukanamme ei ollut yhtään kiljukaulaa! Se päivä oli niin meidän, ei yhtään kakkavaippaa tai itkupotkuraivaria. Voi, että se tuli kyllä niin tarpeeseen! 

Tässä muutama kuva näistä taloon-haaveistani:

Nämä yllä olevat ulkovalaisimet ovat Airamin mallistoa. Ylempi on nimeltään Viikki ja alempi on Alppila. Molempien ulkovalaisimien idea on siinä,että valo loistaa sekä ylös-ja alaspäin samanaikaisesti. Lamppuina pitkäkestoiset ja näin myös ympäristöystävällisemmät ledit. Ulkonäöltään nämä valaisimet miellyttävät meitä molempia kovasti, oma henkilökohtainen suosikkini on ehkä tuo pulleampi ylin vaihtoehto...Ja mikä parasta, nämä valinnat voidaan jo tehdä, koska sähkäri on vetänyt jo piuhat ulkovalaisimille!
Varmasti muiltakin valmistajilta löytyy vastaavanlaisia, nämä nyt vain esimerkkinä.
Tässä vielä oma otos Habitaresta Airamin osastolta:


Seuraavaksi sähkömööpeleiden valintaa...Siis, mitään ei ole vielä hankittu,vasta suunnitellaan. Tässä kuitenkin tämänhetkinen valinta valokatkaisimiksi ja pisto-ym.muut  sähkörasiat  samaa sarjaa.


 Kyllä, tiedän ja tajuan, että nämä näyttävät hyvinkin retro-henkisiltä, mutta se on tarkoituskin. Jossakin näitä kuvailtiin jopa romanttisen sisustuksen tyylisiksi! Hyi,pois se meistä, tästä on romantiikka kaukana!! Nämä vaan simppelisti tulevat olemaan niin hitsin hieno yksityiskohta ... Monessako kohteessa kiinnität huomiota tällaisiin yksityiskohtiin? Meillä  toivottavasti :)



Tämä menee jo liian pitkälle,mutta julkaisempa senkin. 

Tuoli on Kirsi Valantin juhlavuoden mallistosta,nimeltään juhla-tuoli.(jos nyt olen oikein ymmärtänyt) Ottaisin kyseisen yksilön, mutta valkoisilla jaloilla....Voih, se vaan on mielestäni yksinkertaisen kaunis. Mitään siihen lisäämättä. Tai ehkä, voisiko joku tuoda tällaisen meille?? :)
-S

1 kommentti:

  1. Mä tuon sulle sitten sen kukkakuosisen Juhla-tuolin, jahka oon sen voittanu! Mä kannattaisin noita Alppila-mallisia ulkovalaisimia, mutta molemmat on kivat.

    VastaaPoista