torstai 26. tammikuuta 2012

Tähtitaivas

Jossakin hämärän rajamailla sain jälleen kerran loisto idean, joskus aikojemme alussa...Toisin sanoen, tämä visio tästä tulevasta tähtitaivaasta on muotoutunut koko raksaamisen ajan ja nyt päästettiin peto valloilleen (eli meidän perheen iskä...)ja annettiin luovan luoda!
 Ensin vetästiin maalarinteipillä tuollaiset juutalais-tyyliset tähtikuviot...Sen jälkeen piirreltiin viivoja, että mitkä osat teipistä leikataa pois, minkä jälkeen tulos oli tämä:



Sitten maalari tuli kuvioihin (kuvaa ei voinut laittaa maalarista, koska hällä oli päällään pitkät kalsarit ja muuta julkaisukelpoista...)
Maalari telasi Lego-palikan keltaisella tähtöset  ja sen jälkeen teipit poistettiin!

Tässä sitten lopputulos...Tuleva asukas tarkkaili tilannetta koko ajan ja totesi lopputuloksen olevan miellyttävä! *Huokaus*, onneksi. Ois tullu kauhee sotku jos poika ei oiskaan tykännyt äidin pikku visioista... 
 Tarvitsee kyllä kehua, että lopputulos oli erittäin hieno! Kuvakulma ei nyt anna kyllä yhtään oikeutta hienolle taideteokselle ja kaikki tähdet eivät edes näy... Olen kyllä todella tyytyväinen :)

3 kommenttia:

  1. Ompas hauska ja kerrankin uusi idea täällä blogi-viidakossa :) TAI ainakaan itse en ole törmännyt. Mitä värejä aiot yhdistää tuohon keltaiseen?

    -Anessa

    VastaaPoista
  2. Heips! Seinille on tulossa Marimekon Korsi-tapettia, vihreävalkoista ja toiselle seinälle mustavalkoisena. Valkoinen on siis kuitenkin päävärinä! Keltaista käytän ehkä vielä tyynyissä, matossa(?!) ja tuolien päällisissä...Ans kattoo ny,mikä sotku tästä vielä kehkeytyy ;) Mutulla mennään ja hetkessä eletään!

    VastaaPoista
  3. Kuullostaa kyllä tosi mielenkiintoiselta, innolla jään seuraamaan. Itselläni myös rakennusprojekti tulevaisuudessa edessä. Tällä hetkellä ollaan suunnitteluvaiheessa.

    -Anessa

    VastaaPoista