maanantai 20. kesäkuuta 2011

Puurunko nousee!

Kodinhoitohuoneen ja saunan pesuhuoneen päädystä aloitettiin ja viimeksi (lauantaina) kun kävin itse katsomassa, niin puurunko oli saatu valmiiksi kokonaan toiselta pitkältä sivulta. Eli vaikeammin vielä selitettynä; työhuoneen, köökin ja kahden makkarin seinä on nyt pystyssä. Jihaa! Siellä voi siis oikeasti jo nähdä ikkunoiden paikat ihan oikeassa koossa! Käsittämätöntä, miten toiveesta tulee pikkuhiljaa totta! Pahoitteluni jo näin blogin pitämisen alkuun, että tulen varmasti jatkossa hokemaan yhä useammin tuota "toiveesta totta"-lausahdusta...

 Yllä siis kodinhoitohuoneen ja saunan pesuhuoneen puurunkoa.



Tässä kuvassa samat kuin yllä, mutta eri kuvakulmasta. Eli pesuhuoneen ikkuna ja lyhyellä sivulla kodinhoitohuoneen ikkunan paikka ja ulko-ovi terassille (kodinhoitohuoneesta)




Talon toinen "pitkäsivu" valmistumassa




Autokatoksen harkkoseinää tehty kieppi ja takana talon valmis pitkäsivu. Ikkunat on ihan selkeästi erotettavissa talon seinästä! 


Huomenna 21.6. 2011 valetaan katoksen harkot ja sen jälkeen kirvesmies lähtee viettämään jussia. Näistä siis jatketaan ensi viikolla!  Kivat keskikesän juhlat kaikille, toivottavasti jokaisella on jotain suunnitelmia juhannuksen varalle, meillä ei ole  :))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti