tiistai 14. kesäkuuta 2011

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Todellisuudessa, tämä projekti on ollut melko valmiina jo pidempään, mutta me emme saaneet vaunua tontille, koska meiltä puuttuu vetokoukku....Noh, onneksi "työmaakoppi" on nyt paikallaan valmiina tarjoamaan suojaa niin auringolta kuin sateeltakin! Laitan tähän kuvan ennen tuunausta ja sen jälkeen. Olen siis omin pikkukätösin hiukan fiksannut karavaania työkuntoon ;)

Tässä kuvassa ennen tuunausta..
 

 ..ja tässä pienen käsittelyn jälkeen...


Riuhtaisin kaikki verhot ja tangot pois,penkin pehmusteet heitettiin menemään, kaikki vähänkin pölyä keräävät irto laudat ja hyllyt saivat lähteä. Pyyhin seinät ja ikkunat, maalasin valkoisella melkein kaiken ...Muutama matto uudeksi penkinpäälliseksi ja kirpparilta uusi kude lattian suojaksi! Valitettavasti kuvassa ei näy jääkaappia, mikä sai myös uuden maalipinnan! Siis, vain ulkoa, ois kyllä tehnyt mieli maalata sisältäkin koko kaappi!!!
Oikean puoleisella penkillä näkyy meitin vanha mikro ja Tonin mammalta saatu kaffekeitin. Sitten on lavuaarisysteemi (meiltä vain lähtee vettä ja lähteväkin kannetaan sisälle itse) ja samassa rytäkässä on jääkaappi, mikä nyt kuvasta uupuu.
Asuntovaunu on siis vuodelta -78 ja palvellut vähintään viimeiset kymmenen vuotta työmaakoppina. Koskaan sitä ei todennäköisesti oltu siivottu tätä ennen. Tuo ylin kuva väärentää karua todellisuutta, mikä vaunussa vallitsi ennen tuunausta. Käytännössä, me emme antaneet lasten mennä koppiin sisälle ennen kuin "remontti" oli tehty...Tästä asuntovaunu-työmaakopista luovutaan kyllä heti kun raksa antaa siihen mahdollisuuden! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti