sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Laattahommat käynnissä!!

Nyt on laattahommat hyvässä vauhdissa! Meillä on seinänvieruslattiakaivot ja niiden ansiosta meillä oli mahdollisuus käyttää suuria lattialaattoja. Wc, jossa myös suihku, lattialaatta on kokoa 300x300 mm ja pesuhuoneessa kokoa 450x450 mm... Pesuhuoneen ja saunan lattialaatat ovat Laattasatamasta, muut Sarokkaalta. Vedeneristeet ovat Kiillon tuoteperhettä ja ne on hankittu RTV:stä. Alla kuva wc:stä ja tarkemmin sanottuna tulevan seinä-wc:n kohdalta. Seinä-wc:n säiliö ja tekniikka viedään tuulikaapin vaatekaapin sisälle, jolloin wc-tilaan muodostuu suora yhtenäinen seinä. Syvennyskotelo on kauttaaltaan vedeneristetty ja lattialaatat on kallistettu wc-tilan puolelle.


Wc:n tekniikka jää syvennyksen sisälle ja etureuna verhoillaan levytyksellä, joka myös veden eristetään. Etuosan levytyksen ja tulevan laatoituksen alle jätetään "juorurako", jota pitkin mahdollinen vuotovesi tulee wc:n puolelle näkyviin.


Wc-pöntön tekniikan yläpuolelle samaan syvennykseen tulee upotettava kaappi. Kaappi tehdään mittojen mukaan Puutyöliike H. Miettisellä, josta kaikki muutkin kalusteet tulevat. Idea upotettavasta kaapista tuli Harri Miettiseltä. Omana ideana kaappiin tulee pistorasia, josta voi esim. ladata sähköhammasharjaa. (Toni)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti